Cocky Vermaat | Teamleider Klantenservice Fleurop Nederland

Mijn naam is Cocky Vermaat. Ik ben 63 jaar en werk inmiddels bijna 15 jaar bij Fleurop Nederland in de functie van teamleider van de klantenservice.
Ik ben geboren in Leiden en na mijn opleiding begonnen als projectsecretaresse bij het Leids Interdisciplinair Centrum voor Onderwijsresearch (LICOR). Bij de universiteit van Leiden leefde deze afdeling op subsidies uit Den Haag, dus we moesten hard werken om subsidies en om deadlines te halen en dus werd ik ook ingezet in de praktijk, om onderzoeksresultaten te behalen.
Getrouwd en 3 kinderen grootgebracht, inmiddels 4 kleinkinderen, toen de jongste naar groep 1 ging begonnen met werken in de Horeca zodat we beiden er voor de kinderen konden zijn. Steeds meer gaan werken en uiteindelijk in een partycentrum terecht gekomen waar ik alles wat met trouwen, feesten en afscheid te maken had begeleide, van afspraken maken tot het einde van het feest en betaling en alles wat daar tussenin zat.
Toen ik van de nachtelijke uren af wilde kwam de functie medewerker klantenservice bij Fleurop voorbij. Aangenomen en na een half jaar werd ik gevraagd als teamleider Klantenservice is een prachtig vak met veel uitdagingen en groei. In het interview met Customer service zal ik graag e.e.a. toelichten.

Interview Kel Koenen (CustomerFirst!) en Cocky Vermaat (Fleurop)

Een kijkje in de keuken bij Fleurop Interflora Nederland. Een interview tussen Kel Koenen, hoofdredacteur CusterFirst! en Cocky Vermaat, Teamleider Klantenservice Fleurop Nederland.

Deel dit:
Cocky Vermaat