Deel dit:

Over Jurgen Welbergen | Business Consultant bij Evolve IP

Jurgen is sinds 1990 binnen de telecommunicatie branche werkzaam en hij beschikt over een brede kennis en ervaring. Sinds 2012 heeft hij zich steeds meer gespecialiseerd in hosted telefonie, vast-mobiel integratie, unified communications en omni channel contact center oplossingen. Bereikbaarheid binnen Microsoft Teams mag daar uiteraard niet ontbreken! Hij beschikt over een grote creativiteit en een sterk analytisch vermogen om logische concepten en oplossingen voor complexe situaties en vraagstukken te bedenken. Hij maakt ogenschijnlijk ingewikkelde technologie eenvoudig en brengt die tot leven. Vanuit zijn enthousiaste hands-on mentaliteit staat hij een brug tussen de vraagstelling en de behoefte enerzijds en de oplossing en technologie anderzijds.

Over Bo Struijk | WFM Specialist bij Greenchoice

Bo is sinds 2007 werkzaam binnen workforcemanagement en helpt met passie bij planningsvraagstukken. Daarnaast ook gespecialiseerd in Functioneel- en Applicatiebeheer en WFM intelligence. Bevlogen, leidend, inventief  en analytisch zijn de kernwaarden die het beste bij haar passen. Samen uitdagingen aangaan om zo het volledig potentieel te benutten op het gebeid van processen, mens en techniek .

Onze sessie: Van improvisatie naar structurele oplossing – Work Anywhere omdat het werkt!

Het lijkt of we de afgelopen maanden hebben stilgestaan, maar niets is minder waar. Alle bedrijven hebben zo’n beetje dezelfde fases doorlopen en ‘Work Anywhere’ is in een paar maanden tijd de normaalste zaak van de wereld is geworden. Ook voor contactcenters. Evolve IP helpt bedrijven mobiele, productiever, sneller, veiliger en minder afhankelijk van IT te zijn, in deze tijd meer dan ooit! En dat geldt ook voor de contactcenters, want wat tot een paar maanden geleden ondenkbaar leek is nu werkelijkheid. En wanneer we daarop voortborduren ontvouwen zich nog legio mogelijkheden voor zowel werknemers als werkgevers.

Bestel tickets