Karlien Wolters VS2 400x400
Deel dit:

Karlien Wolters
Manager Digital Delivery & Online Presence energiedirect.nl

Met een Master of Science in Informatiewetenschappen, Bedrijfscommunicatie & Digitale Media aan de Universiteit van Tilburg en 15 jaar managementervaring in digital delivery en transformatie, is Karlien een zeer toegewijde manager in het digitale landschap.

Haar krachten liggen in het motiveren en enthousiasmeren van het team, gericht op (digitaal) continu verbeteren. Karlien focust zich op resultaat en geeft, door middel van vertrouwen, het team de gelegenheid te excelleren binnen de diverse eigen (vak)specialismen.

Met energiedirect.nl won Wolters de website van het jaar verkiezing in de categorie beste (2016, 2017, 2018) en populairste (2017) energiewebsite. In 2018 won zij met energiedirect.nl tevens de Neuro Usabilty Award in de categorie Energie.

Mijn sessie: Effortless online beleving door continue verbeteren.

Niemand is graag lang met energie bezig. Daarom wil energiedirect.nl energiezaken graag zo eenvoudig, slim en voordelig mogelijk maken. In een online gedreven core business is dat waar het digitale hart sneller van klopt.

In de verbetering van sales funnels en service worden diverse (online) tools gebruikt. Hoe zet je die in om het maximale eruit te halen en je klant een effortless online beleving te bieden? En hoe blijf je continu optimaliseren en de juiste checkvragen stellen aan je klanten, zonder bedrijfsdoelstellingen en KPI’s uit het oog te verliezen?

Bestel tickets