Okey Achonu | Puzzel

Partner Account Manager

Okey Achonu is als Partner Account Manager van Puzzel, verantwoordelijk voor het uitbreiden en beheren van het partnernetwerk in de Benelux maar primair ook het leveren van slimme op cloud gebaseerde contactcenter oplossingen die ondernemingen in staat stellen om exceptionele klantervaringen te bieden aan hun klanten.

Met meer dan 17 jaar ervaring in de telecomindustrie brengt hij een schat aan kennis en ervaring mee in zijn rol wat betreft business development, account- en channel management en heeft hij door de jaren heen internationale ervaring opgedaan in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en België.

Voordat hij bij Puzzel kwam, was Okey Head of Sales bij Siderian. Ook vervulde hij eerder diverse senior commerciële rollen bij andere telecombedrijven waaronder BT Nederland, KPN en Tele2 Zakelijk. Nadat hij in 2021 bij Puzzel aantrad in de rol van Senior Sales Executive, was Okey verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe zakelijke relatie met eindklanten in de Nederlandse markt. Nu, als Partner Account Manager, gebruikt hij zijn eerdere ervaringen om samen met het nieuw op te zetten lokale partnerkanaal innovatieve oplossingen te bieden die waarde toevoegen aan de wijze waarop ondernemingen momenteel communiceren met hun klanten.

Mijn sessie: Zo maakt u van klantenservice een concurrentievoordeel

Met de aanhoudende daling van het consumentenvertrouwen en de krappere budgetten, moeten merken zich nu meer dan ooit concentreren op klantloyaliteit. Maar het punt is: klantloyaliteit is moeilijk op te bouwen en gemakkelijk te verliezen.

Dus, hoe zorgt u ervoor dat uw contactcenter voor elk micro-moment een boost kan geven als er zoveel kanalen, zoveel klanten en zoveel momenten zijn?

In deze sessie, getiteld: ‘Zo maakt u van klantenservice een concurrentievoordeel’ deelt Okey Achonu zijn tips voor het implementeren van een selfservicestrategie die zowel de klant als de agent ten goede komt. Hij zal daarin de volgende punten behandelen:

• Hoe een transformatietraject naar automatisering en meer connectiviteit in het hele klanttraject start.
• Succesverhalen over implementatie van selfservicestrategie.
• Inzichten van agenten die Puzzel dagelijks gebruiken en hoe ze hun benadering van klanten veranderden, met meer empathie en enthousiasme.
• Productontwikkelingen en hoe het leven van een agent er in de nabije toekomst met Puzzel uit zal zien.
• Wat er verandert voor contactcentermanagers en tips om agenten te helpen klantervaringen te worden.
• Wat de toekomst biedt voor klantenservice en hoe trends zoals virtuele showrooms en augmented reality het spel zullen veranderen.

Deel dit:
Okey Achonu