Deel dit:

Over Patrick Storms | Consultant bij Evolve IP

Patrick is sinds 1998 werkzaam in de software ontwikkeling en beschikt over een brede kennis en ervaring, met name op het gebied van integraties van telecom oplossingen.

In 2015 is hij gestart bij Evolve IP, om de software development afdeling te leiden. Met zijn team werkte hij aan nieuwe diensten en de technische standaardisatie van bestaande producten.

Nadat Patrick agile software development in de steigers heeft gezet, is hij het Product & Consultancy team van Evolve IP gaan versterken. Daar adviseert hij klanten, geeft trainingen en vertaalt business wensen naar technische oplossingen.

Met veel bevlogenheid maakt Patrick ogenschijnlijk ingewikkelde technologie eenvoudig en brengt die op luchtige wijze tot leven.

Over Bo Struijk | WFM Specialist bij Greenchoice

Bo is sinds 2007 werkzaam binnen workforcemanagement en helpt met passie bij planningsvraagstukken. Daarnaast ook gespecialiseerd in Functioneel- en Applicatiebeheer en WFM intelligence. Bevlogen, leidend, inventief  en analytisch zijn de kernwaarden die het beste bij haar passen. Samen uitdagingen aangaan om zo het volledig potentieel te benutten op het gebeid van processen, mens en techniek .

Onze sessie: Van improvisatie naar structurele oplossing – Work Anywhere omdat het werkt!

Het lijkt of we de afgelopen maanden hebben stilgestaan, maar niets is minder waar. Alle bedrijven hebben zo’n beetje dezelfde fases doorlopen en ‘Work Anywhere’ is in een paar maanden tijd de normaalste zaak van de wereld is geworden. Ook voor contactcenters. Evolve IP helpt bedrijven mobiele, productiever, sneller, veiliger en minder afhankelijk van IT te zijn, in deze tijd meer dan ooit! En dat geldt ook voor de contactcenters, want wat tot een paar maanden geleden ondenkbaar leek is nu werkelijkheid. En wanneer we daarop voortborduren ontvouwen zich nog legio mogelijkheden voor zowel werknemers als werkgevers.

Bestel hier je online ticket