Tim Van den Bergh | Sunweb Group

Managing Director Sun & Beach Holidays + Special event holidays, Sunweb Group

Tim Van den Bergh is van nature uit een ondernemer en marketeer die leeft voor de reis- en eventsector. Na zijn studies heeft hij meerdere merken in de markt gezet in zowel België, Nederland als Duitsland. In 2000 vanuit België gestart met een eigen reis en event-organisatie die later werd overgenomen door Sunweb Group. Sinds de overname deel geworden van het managementteam en momenteel aan de slag als “Internationaal Managing Director” van alle zon vakanties binnen Sunweb Group, maar ook van de “specialties” business unit waar hij als bezieler onder andere Tomorrowland winter onder zijn hoede heeft.

Mijn sessie: “The magic of Tomorrowland Winter & Sunweb”

Graag neem ik iedereen mee in het Tomorrowland Winter verhaal van Sunweb. Een verhaal dat toont hoe de “driehoek-samenwerking” tussen een topskigebied, de beste festival organisator ter wereld en Europa’s grootste ski touroperator een magische experience kan creëren voor elke wintersport of festival liefhebber.
Of hoe je op een schaalbare manier voor elke klant net een stapje verder kan gaan om de meest memorabele en complete skivakantie ooit te creëren.

Deel dit:
Tim van den Bergh