Op 28 september 2022 staat dit keer Buitenplaats Kameryck in Kamerik in het teken van alles wat met Customer service te maken heeft! Het CustomerFirst Congres wordt georganiseerd door vaktitel CustomerFirst.

Over CustomerFirst

Waar het voor de één niet snel (en ver) genoeg kan gaan in de toepassing van technologie en digitalisering, vertrouwt de ander liever op een meer persoonlijke, menselijke benadering. Welk specifiek klantcontactpad je ook kiest, in CustomerFirst bewandelen we ze allemaal. Belangrijke thema’s die aan bod komen, zijn onder meer customer experience, klantgerichtheid, AI, digitale transformatie, klantobsessie, chatbots en voice.’

Dat is waar CustomerFirst over gaat

CustomerFirst richt zich op professionals op het gebied van CX en klantenservicemanagement. Met een maandelijks magazine, actuele website, digitale nieuwsbrief en sterke live events.

CustomerFirst informeert je zowel digitaal als in print over hoe je de klant over alle kanalen heen centraal kunt stellen en hoe je de customer first-mentaliteit binnen het gehele bedrijf implementeert. Daarnaast biedt deze vaktitel je continu inzicht in noviteiten op het gebied van klantcontact.

‘Klant centraal’ niet voldoende
De klant centraal stellen volstaat niet meer met een snelle service en een goede bereikbaarheid van een bedrijf. Customer first is een strategische keuze geworden, waarbij een onderneming het klantbelang voorop moet stellen in alle bedrijfsprocessen. Niet alleen het proactief communiceren met, en adviseren van klanten is essentieel voor een gelukkige klantreis. Ook dien je relevante producten en diensten aan te bieden, zodat de klant bij jou altijd vindt waar hij naar op zoek is. De ingrediënten voor een positieve klantbeleving.

CustomerFirst helpt je het verschil te maken
Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf hét verschil kan maken in service, nu ook zoveel andere ondernemers hierin proberen uit te blinken? CustomerFirst biedt je aan de hand van interviews, nieuwsartikelen en achtergrondstukken inspiratie voor een klantstrategie die past bij jouw bedrijf. Je leest hoe partijen uit dezelfde en andere branches customer first als mentaliteit hanteren en leert van hun successen en fouten.

De nieuwe basis (én meer) voor al jouw vakinformatie. Dat is CustomerFirst.

Voor wie is dit congres bedoeld? Het CustomerFirst Congres wordt georganiseerd voor mensen die werkzaam zijn in klantenservice. Denk dan aan; Customer Experience Manager, CX Manager, Head of Customer Care, Marketing Manager, Manager Service Innovation, Director Customer Service, Customer Journey Manager, COO, Customer Service Manager, Programma Manager Klant Centraal, CEO, Manager Klantenservice, Customer Success Manager, NPS Programma Manager, Manager Social Media, Directeur Operations, Contactcenter Manager.


 

CustomerFirst Congres is een evenement van: